اجرای نماهای سنگ خشک




شرکت بهساز نما متخصص طراحی و اجرای نماهای خشک شامل اجرای نماهای کرتین وال ، اجرای نماهای سرامیک خشک ، اجرای نماهای کامپوزیت ،تولید ونصب صفحات استرچ متال ، اجرای نماهای سنگ خشک ، اجرای نماهای شیشه ای اسپایدر ،اجرای نماهای بتن اکسپوز ،نماهای بتن جی اف ارسی و فروش اتصالات نماهای خشک بوده و جزء شرکتهای پیشتاز در این زمینه می باشد و این شرکت با بهره گیری از دانش روز دنیا و 12 سال سابقه فنی و اجرایی و دارا بودن کادر فنی و مجرب و تیم های اجرایی با سابقه جزءبهترین شرکت پیمانکار نماهای خشک و شرکت مجری نماهای خشک بوده و آماده همکاری با پروژه های ساختمانی می باشد .
قبل از شروع طراحی و اجرای نمای یک ساختمان بهترین گزینه مشاوره با متخصصین نما می‌باشد و چنانچه در این‌ زمینه از مشورت متخصصین ذیربط بهره نگیرید قطعا نمی‌توانید بهترین انتخاب را برای نمای ساختمان خود داشته باشید . و در اینجاست که مشورت با شرکت‌های طراحی و اجرای نما اهمیت پیدا می‌کند و شرکت بهساز نما با بهره‌گیری از دانش روز دنیا و 12 سال سابقه فنی و اجرایی و دارا بودن کادر فنی و مجرب و تیم‌های اجرایی با سابقه، آماده همکاری با پروژه‌های ساختمانی می‌باشد ومی‌تواند در این زمینه مشاوره کاربردی مفیدی را به صورت رایگان در اختیارکارفرمایان محترم قرار‌ دهد.
یکی از مشکلاتی که در روش های سنتی معمولاً شاهد هستیم ، ایجاد درزهای غیر همسطح است که بعد از دوغاب ریزی بدلیل جابجایی سنگ و غیره و خارج شدن از رگلاژ اولیه صورت می گیرد و معمولاً هم بدون تخریب قابل اصلاح نیست ولی در روش های اجرای نمای خشک بدلیل آنکه در اجرا از مواد سخت شونده ملات استفاده نمی شود. و از متریال نمای خشک استفاده می شود می توان در حین اجرا و حتی پس از اتمام کار به سادگی نسبت به رگلاژ خطاهای احتمالی حتی در حد میلیمتر اقدام نمود و حتی طی سال های بهره برداری نیز امکان جابجایی و اصلاح تک تک سنگ ها یا سرامیک ها و … فراهم می باشد .
در اجرای انواع سیستم های نمای خشک بسته به نوع نما که اجرای نمای سرامیک خشک،اجرای نمای سنگ خشک ،اجرای نمای کرتین وال ، اجرای نمای بتن اکسپوزو اجرای نمای کامپوزیت باشد چهارچوب نگهدارنده آن که آهنی و یا آلومینیومی است متفاوت می باشد .
اجرای نمای خشک در مقایسه با روش­های سنتی که با استفاده از ملات سیمانی و هزاران دردسر بزرگ و کوچک انجام می­شود، از مزایای بسیاری بهره مند است. در ادامه مهم ترین مزایای اجرای نما خشک ساختمان را معرفی می کنیم.کاهش بار مرده وارده ، مقاومت در برابر تغییرات دما ، امکان بازیافت و استفاده دوباره از مصالح نمای خشک ، سرعت بالادر اجرای نما ، کیفیت و زیبایی بالا در نتیجه نهایی ، کم کردن پرت مصالح با توجه به اجرای مهندسی ، مقاومت در برابر تغییرات دما و محیط ، قابلیت نصب در ساختمان های با ارتفاع متوسط و بلند ، کاهش اتلاف انرژی ، عدم داشتن ضایعات ساخت و ساز و سروصدا ، نگهداری آسان و تعمیر بدون آسیب به سایر قسمت های نما ، پیشگیری از تابش مستقیم آفتاب و قطرات باران به دیوار اصلی ساختمان ، بالا بودن ایمنی نسبت به روش ملاتی(بخصوص در ساختمان های مرتفع) ، ایجاد تهویه در دیواره ساختمان و در نتیجه خروج رطوبت
احرای نمای سنگ خشک یکی دیگر از محبوب ترین انواع نما خشک ساختمان است که بدون استفاده از ملات سیمانی و دوغاب و تنها با به کارگیری پیچ و مهره فلزی قابل اجرا است. سنگ های استفاده شده در اجرای این نما سنگ ضخامت قابل توجهی داشته و از همین رو ماندگاری و دوام بالایی دارند. قیمت اجرای این بسیار مقرون به صرفه بوده و سرعت اجرای آن بسیار بالا است.
نما خشک سرامیک مزایای متعدد و متنوعی دارد. این مزایا دست به دست یکدیگر داده و بر محبوبیت بی حد و اندازه این روش نما افزودند. می پرسید چه مزایایی؟! خدمتتان عرض خواهیم کرد. مقاومت بالا در برابر حرارت و پوسیدگی ، استحکام فوق العاده ، دوام و ماندگاری طولانی مدت ، سرعت اجرای بی نظیر ، زیبایی و جذابیت چشم نواز
اجرای بتن اکسپوز در حقیقت دیوار پوشهای بتنی است که از سیمان، سنگدانه ،پلیمر ،فیلر ، روان کننده ها ،پلیمر ، الیاف (میکرو و ماکرو) و مش تشکیل شده است . پس از اختلاط مواد مذکور آن را در قالب ریخته و تولید می شود . این قطعات بتنی نما از جمله بادوام ترین مصالح در نماسازی داخلی و خارجی است که میان معماران دارای محبوبیت بسیاری است. در یک سازه بتنی علاوه بر استجکام زیبایی نیز اهمیت دارد که بستگی به طراحی نمای داخلی و یا خارجی دارد و پنلهای بتنی اکسپوز نیاز مهندسان معمار و طراح را در زمینه های ایجاد نماهای مدرن روز فراهم می آورد . پنلهای بتین اکسپوز صرفه جویی در هزینه نمای خشک ها و زیبایی بصری خاصی در پروژه ها ایجاد کرده است و شرکتهای مجری نمای خشک می توانند این متریال را در طراحی های خود استفاده نمایند .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *